...

Dina fönster är värdefulla

"I vårt arbete tillämpar vi traditionella, hållbara och beprövade arbetsmetoder."

Det finns få saker som är så betydelsefulla för oss som ett hem, där vi känner trygghet och tillbringar en stor del av våra liv. Vanligtvis skapar vi vårt hem i ett hus, i en lägenhet eller kanske i en liten stuga ute i skogen. Det är djupt rotat i oss att värna om vårt hem och bostaden som skyddar en från väder och vind, för att vi ska kunna må bra. En bidragande faktor för välmåendet och livskvalitén är det naturliga ljus som våra fönster släpper in.

För många av oss är fönster något värdefullt, vi uppskattar deras charm, karaktär och inte minst deras funktion. Deras utseende har varierat med tiden och de sätter en individuell prägel på varje enskilt hem. De bär på en historia och ett hantverk som ska bevaras för kommande generationer. Vi på Brunnsparken fönster och kultur tror på att renovera och förvalta de fantastiska fönster som olika tidsepoker har gett oss. 

När tiden är kommen för fönsterrenovering kan ni hamna i situationer som kräver avvägningar. Vissa fönster kräver mer vård än andra, beroende på var de suttit på huset och hur tidigare underhåll genomförts. Även om ni ser slitna karmar, sprickor eller flagnande färg går det nästan alltid att renovera. Vi hjälper och vägleder er så att ni lättare kan fatta ett beslut som känns rätt för just ert hem.

I vårt arbete tillämpar vi traditionella, hållbara och beprövade arbetsmetoder. Vi använder oss av linoljeprodukter av högsta kvalitet, vilka är lättare att underhålla och är ett bättre val för hus och miljö. Tillsammans med er vill vi bidra till en bättre morgondag samt bevara våra vackra hem. 

Har du frågor eller vill du komma i kontakt med oss är du varmt välkommen att göra det.

Väl mött, 
Mile Stajcic
Brunnsparken fönster och kultur

...

Kontakta oss 

Namn E-post Meddelande Skicka in